(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
SKVĚLÁ ZAPEČENÁ CUKETA S LUČINOU
Potřebné ingredience
pro čtyři osoby - 4 menší cukety, cca 2 stroužky česneku (možno více, dle chuti), 3-4 kostičky lučiny, podravka sůl
Postup přípravy
Cukety podélně rozpůlíme a vydlabeme dužinu (vzninou nám dvě "lodičky" :-) , v misce rozmícháme lučinu s drceným česnekem, podravkou, jemně osolíme a popřípadě ještě nastavíme trochou vydlbané dužiny.
Vydlabané cukety naplnímě směsí a přiklopíme
Dáme do pekáče a volné místo vyplníme na měsíčky nakrájenými brambory se šlupkou
Vše jestě posypeme podracvkou a "nadrobenouů lučinou, necháme zapéct do úplného změknutí cuket.
Brambory krásně natáhnou česnek a ochutí se tou lučinou
Celé je to pak velmi voňavé a hlavně chutné!
Vydlabané cukety naplnímě směsí a přiklopíme
Dáme do pekáče a volné místo vyplníme na měsíčky nakrájenými brambory se šlupkou
Vše jestě posypeme podracvkou a "nadrobenouů lučinou, necháme zapéct do úplného změknutí cuket.
Brambory krásně natáhnou česnek a ochutí se tou lučinou
Celé je to pak velmi voňavé a hlavně chutné!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marky18
(upraveno)
5. 8. 2010, 23:57
Děkuji moc za tip. Určitě vyzkouším . Markéta D